Configurați o bara de protecție frontală în 10 Ușoare Pași

Configurare a barei de protecție frontale poate fi complicată. Aceste valoroase instrucțiuni pot ajuta o persoană cu această job. Dacă selectați să configurați o bara de protecție dvs., vă rugăm să fiți avertizat că profesionist tranșă este mereu recomandat. Vă rugăm să confirmați înainte de voi începe că securitate și securitate dispozitive de fapt a fost pus pe dvs., mașina precum și nou-nouță. Acești 10 foarte ușor pași pot face un greu montați destul foarte ușor. Instalare a barei de protecție frontale poate fi complicat. Dacă alegeți să instalați o bara de protecție pe cont propriu, vă rugăm să fiți avertizat că specialist instalare este constant sugerat.

Următoarele respectarea pași sunt amănunțite instrucțiuni pe care le puteți adera. Este foarte vital că asigurați-vă să citiți fiecare acțiune cu atenție precum și total:

1. Uită-te foarte atent la nou-nouț bara de protecție mașină pentru șuruburi, șuruburi și, de asemenea, cleme. Îndepărtați aceste piese de bara dvs. de față existentă și, de asemenea poziționați-le în un seif zona. Urmați acest lucru prin complet îndepărtarea vehiculelor prezent bara față. Eliminați de acestea articole din bara de protecție față existentă și, de asemenea, pune o securitate zonă. Urmați acest lucru prin complet eliminarea dezmembrari peugeot craiova mașinilor curent bara față.

2. Next off, examen potrivirea barei de protecție față new. Asigurați-vă că absolut nimic împiedică cu poziționarea și se potrivesc pe automobile.

3. Dacă montajul este corect configurare proces s-ar putea continuă.

4. Dacă montarea este incorectă după aceea eliminarea sau repoziționarea specifice componente, cum ar fi suport barele pot fi apelate. Acest lucru se întâmplă din moment ce fiecare mașină este divers. Dacă acest lucru este adevărat scăpa de aspectul și, de asemenea, examinare se potrivește bara de protecție frontală din nou. Acest lucru trebuie să fie terminat cu îngrijire și se face la instalatorii au amenințare.|Dacă montarea este incorectă după aceea eliminarea sau repoziționarea particulare piese, cum ar fi suport bare ar putea fi obligatoriu. Dacă acesta este caz scăpați de componenta precum și test potriviți bara de protecție frontală încă o dată.

5. O mulțime de moment bara de protecție nou-nouță este poziționată specific mod a fost instalația de fabricație obiect. Cel mai important cheie pentru grozav montaj în instalare este foraj tratament. deschiderile trebuie fie străpunse în zone care cu siguranță furnizează item a great fit. În general, aceste găuri cu siguranță vor fi străpuns în exact același locație ca fabricație bara de protecție. Acum doar bufonarea este obligatorie. De cele mai multe ori de multe ori bara de protecție nou-nouță este poziționat exact mod fabrica articol a fost. Cea mai importantă esențială truc pentru grozav montaj în configurare este procedura plictisitor . De obicei, aceste găuri vor vor fi găurite în același zonă ca fabrica bara de protecție.

6. Când bara de protecție rămâne în loc, tăiere sau depunere poate necesar. Numeroase piese vor necesită de acest lucru pentru că specifice locații sunt realizate cu chiar mai mult produs pentru a reduce riscul de daune. La fel, dacă un automobil a de fapt|a fost un accident sau anterior personalizat, acest lucru ar putea crea suplimentar șlefuire, tăiere sau depunere. Dacă o mașină și un camion de fapt a fost într-un accident sau anterior modificat , acest lucru poate crea adăugat șlefuire, reducere sau depunere. Când bara de protecție este în zonă, bărbierit sau depunere posibil solicitat. Multe componente vor au nevoie de acest lucru din moment ce anumite locații sunt realizate cu chiar mai mult material pentru a micșora amenințare de daune.

7. Deoarece partea din față se potrivește bine, fiți extrem de exacte precum și foraj găurile.

8. Pregătirea pentru vopsea este ceea ce are nevoie să se facă după ce deschiderile au fost de fapt găurite. În funcție de ce material bara de protecție frontală este construită din cu siguranță identifică cei acțiuni pentru pregătire.

image

9. După ce piesa de fapt a fost revopsită, clar strat poate adecvat.

10. Asigurați-vă nu există rămase componente care orice lucru mic este securizat. În continuare, bara de protecție frontală instalare proces este total.

Dacă acești acțiuni sunt respectați complet atunci un excelent makeover trebuie fie rezultatul tău. Dacă există probleme întotdeauna vorbiți cu comerciantul cu amănuntul pe care l-ați cumpărat component din. Un excelent magazin cu siguranță întotdeauna asigură montare.

Configurarea unei bare de protecție frontale poate fi complicată. Urmați acest lucru prin complet eliminarea mașinilor curent bara față.

Next, examen potrivirea barei de protecție frontală new. În funcție de ce material bara de protecție frontală este formată din cu siguranță calculează pașii pentru pregătire.

După ce ați terminat, bara de protecție frontală tranșă procedură este total.